Risico's

Beleggen in ondernemingen of fondsen kan risicovol zijn. Bepaal daarom vooraf goed uw kennisniveau en de risico’s per belegging.

Beleggen via een niet-gereglementeerde markt, zoals via Van Lanschot onderhandse markten, biedt beleggers kansen, maar ook risico’s. Bepaal daarom vooraf goed of u voldoende kennis en ervaring hebt met betrekking tot het beleggen in niet-beursgenoteerde financiële instrumenten. Hierbij kan de verhandelbaarheid beperkt zijn. Houd daarom rekening met meer doorlooptijd op het moment dat u een transactie wilt doen. De ondernemingen en fondsen die via de onderhandse markt worden aangeboden, zijn doorgaans kleiner dan de bedrijven genoteerd aan Euronext. De risico’s zijn daarom anders.

Van Lanschot inventariseert de kennis en ervaring van beleggers in de beleggingen die via dit platform worden aangeboden niet. Daarnaast geeft Van Lanschot geen opinie af over een onderneming of fonds. Koop- en verkoopadviezen worden niet gegeven. Wij zijn een facilitator, gespecialiseerd in het beheer en de ontwikkeling van markten voor de uitgevende instelling en de investeerder.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van ontwikkelingen op de onderhandse markt van Van Lanschot? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Nieuwsbrief ontvangen Investeren

Van Lanschot maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site, voor tracking en voor het bijhouden van statistieken. Gaat u verder op de site? Dan stemt u erin toe dat wij cookies plaatsen.