Open of besloten markten

Kies de markt die bij u past. Wilt u behoren tot een kleine kring van kapitaalverschaffers of wilt u onderdeel zijn van een groter aantal beleggers? Van Lanschot faciliteert markten voor familie, leden van coöperaties, medewerkers en derden.

Er zijn ondernemingen die kiezen voor een breed publiek aan beleggers via een open markt. Van Lanschot faciliteert echter ook markten met een semi-open of een besloten karakter. Deze zijn bij uitstek geschikt voor ondernemingen en fondsen die verhandelbaarheid in kleinere kring willen, zoals binnen een familie, tussen leden van een coöperatie of tussen medewerkers. De verhandelbaarheid is daardoor vaak beperkter.

Elke markt wordt ingericht naar de wensen van de uitgevende instelling, waarbij de voorkeuren van de belangrijkste investeerders zoveel mogelijk worden ingepast.

Nieuwsbrief ontvangen Investeren

Van Lanschot maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site, voor tracking en voor het bijhouden van statistieken. Gaat u verder op de site? Dan stemt u erin toe dat wij cookies plaatsen.