ForFarmers

ForFarmers  is een internationaal opererende onderneming, actief op het gebied van conventionele en biologische voeroplossingen voor de veehouderij. (www.forfarmersgroup.eu)

Forfarmers N.V. heeft sinds 24 mei 2016 een beursnotering aan Euronext. In de zes jaar voor de overstap naar Euronext werden de financiële instrumenten van ForFarmers verhandeld via het handelsplatform van Van Lanschot Equity Management Services. Bij de overstap naar Euronext is ervoor gekozen de beleggers de keus te geven hun aandelen over te boeken naar een eigen effectenrekening (bij Van Lanschot of een andere bank) of aan te houden via de Stichting Administratiekantoor (STAK) ForFarmers.

Van Lanschot beheert de beleggingen van certificaathouders via de STAK. Alleen het aanhouden van certificaten en het verkopen is nog mogelijk via Van Lanschot. 

Maak een afspraak

ForFarmers

Certificaten ForFarmers

Certificaten ForFarmers uitgegeven door Stichting Administratiekantoor ForFarmers, zijn een bewijs van rechten van een aandeel in ForFarmers N.V. Alle certificaten worden momenteel via het platform van Van Lanschot geadministreerd. Daarmee heeft het platform een administratieve functie voor bestaande participanten die certificaten willen aanhouden of certificaten (en daarmee onderliggende aandelen) willen verkopen op Euronext.

Belegt u in dit fonds?

Log direct in
Bron koersen grafiek: onderhandse markt Van Lanschot

Koersgrafiek: De koersen in de grafiek zijn van voor de beursgang van ForFarmers in mei 2016. Van Lanschot administreert de regelingen van ForFarmers. Het aandeel wordt inmiddels verhandeld via Euronext.
Beurs geopend: op werkdagen van 09:00 tot 17:30 uur, aansluitend bij de openingstijden van Euronext.
Let op: De waarde van uw belegging kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

Van Lanschot maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site, voor tracking en voor het bijhouden van statistieken. Gaat u verder op de site? Dan stemt u erin toe dat wij cookies plaatsen.