Beleggen via de onderhandse markt

Beleg via de onderhandse markt van Van Lanschot in ondernemingen en private-equityfondsen die geen reguliere beursnotering hebben, maar wel de moeite waard zijn om in te investeren.

Verreweg de meeste ondernemingen en fondsen hebben géén reguliere beursnotering aan Euronext. Dat is jammer, want vele zijn de moeite waard om als particulier in te investeren. Via de niet-gereglementeerde markt van Van Lanschot is het mogelijk om te investeren in niet-beursgenoteerde ondernemingen en private-equityfondsen. Ook private investeerders (beleggers) die geen klant zijn bij Van Lanschot, zijn op basis van execution only-dienstverlening welkom om via de onderhandse markt te investeren.

Hebben investeringen in niet-beursgenoteerde fondsen of ondernemingen uw interesse? Bekijk dan de markten die Van Lanschot faciliteert en die openstaan voor investeringen van derden. Wij informeren u graag over andere ondernemingen en fondsen die in een meer besloten omgeving door ons worden aangeboden.

Vraag en aanbod brengen we bij elkaar op ons geavanceerde online handelsplatform. Dit platform richten wij - binnen wet- en regelgeving - in naar de behoeften van de ondernemer of fondsbeheerder. U ziet via het handelsplatform uw investeringen, historische transacties en alle informatie over uw investering(en). Aan- en verkooptransacties kunt u gemakkelijk via het platform of telefonisch opgeven.

Nieuwsbrief ontvangen Investeren

Van Lanschot maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site, voor tracking en voor het bijhouden van statistieken. Gaat u verder op de site? Dan stemt u erin toe dat wij cookies plaatsen.