Investeren in “Aangenaam oud worden”

Leyhoeve Fund I B.V. investeert in het in februari 2016 geopende Woonlandschap de Leyhoeve in Tilburg. In het concept van Woonlandschap De Leyhoeve staat het thema “aangenaam oud worden” centraal: een combinatie van wonen, zorgverlening en hospitality voor mensen vanaf 55 jaar.

Woonlandschap De Leyhoeve

Het woonlandschap bestaat uit 200 luxe appartementen en 85 zorgappartementen waar permanente zorg wordt verleend. Het complex is voorzien van horecagelegenheden, zwembad, winkel, kinderdagverblijf, kapper, pedicure en fysiotherapeut.

Obligaties

Leyhoeve Fund I geeft obligaties uit met een nominale waarde van € 10.000, met een couponrente van 4% per jaar en een looptijd van 10 jaar. De minimale inschrijving bij uitgifte bedraagt € 100.000.

De obligatielening wordt aangewend voor de herfinanciering van het onroerend goed van Woonlandschap De Leyhoeve in Tilburg, de inrichting en de exploitatie. Tot zekerheid van de verstrekte lening krijgt Leyhoeve Fund I een eerste hypothecaire inschrijving op het Woonlandschap in Tilburg.

De obligatielening stelt de initiatiefnemers in de gelegenheid om het Leyhoeve-concept landelijk uit te gaan rollen. De bouw van Woonlanschap Leyhoeve Groningen is inmiddels gestart, op korte termijn beginnen de ontwikkelingen voor Leyhoeve nummer drie en vier.

Informatiebijeenkomst

Leyhoeve Fund I zal een informatie avond organiseren op locatie De Leyhoeve in Tilburg op 14 december om 18:00 uur. Meld u aan voor deze bijeenkomst door op onderstaande link te klikken. Na aanmelding ontvangt u het programma en een routebeschrijving.

U kunt uw aanmelding mailen naar ems@vanlanschot.com.

Meer informatie

De inschrijving op de obligaties is inmiddels gestart en sluit op 16 december 2016. Meer informatie waaronder informatiememorandum, flyer en inschrijfformulier vindt u op onze listingsite.

Andere posts

Van Lanschot maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site, voor tracking en voor het bijhouden van statistieken. Gaat u verder op de site? Dan stemt u erin toe dat wij cookies plaatsen.