Voor wie?

Ondernemingen met een omzet vanaf € 50 miljoen, een stevige balans en goede vooruitzichten kunnen hun interesse kenbaar maken bij Van Lanschot voor het uitgeven van obligaties of certificaten van aandelen met een minimaal volume van € 5 miljoen. Uitgifte van obligaties of aandelen kan een alternatieve vorm van (groei)financiering zijn. Het verhandelbaar maken van reeds uitgegeven obligaties en/of aandelen is een hulpmiddel bij bedrijfsoverdracht of medewerkersparticipatie.

Ook fondsbeheerders met een gedegen trackrecord en minimaal € 25 miljoen vermogen onder beheer zijn van harte welkom voor een kennismakingsgesprek.

De specialisten van Equity Management Services adviseren ondernemers en bestuurders die een onderhandse markt willen opzetten bij de oriëntatie en de implementatie hiervan. Wij nemen het administratieve beheer uit handen, maken obligaties en aandelen verhandelbaar en geven advies over het communicatietraject naar de (potentiële) investeerders.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van ontwikkelingen via de onderhandse markt? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Nieuwsbrief ontvangen Maak een afspraak